Dag 9: Zoeken naar het vervolg

30 augustus 2025 - Helmond, Nederland

De leuke camping in De Marken die we gisteravond gevonden hadden (mooie chalets met jacuzzi!) zit vol 😢.  We hadden in 2022 al eens mooie appartementen gezien van Nederlanders (altijd als je iets zonder oubollige inrichting, maar strak en moderns ziet in Italië is het van Nederlanders 😊). Dat kwam toen niet uit, maar nu is er wel wat beschikbaar. En we hebben nog een camping aan de Toscaanse kust gevonden met plek. Veel meer kunnen we niet vinden: het valt tegen hoe vol alles nog geboekt is, dat hadden we niet helemaal verwacht in September. De Nederlanders hebben nog 2 appartementen beschikbaar: een grotere waar we dinsdag pas in kunnen en een kleinere waar we vanaf maandag in kunnen. De kleinere lijkt nog wel wat gezelliger ook, maar ons huis in Ossenzijl was 96m2 groot en dat was wel lekker! Na wederom lang twijfelen tussen deze 2 appartementen, de camping aan de Toscaanse kust en nog wat andere opties boeken we het grotere appartement. Het  ligt in Capodarco (Fermo) en is 1437km van Helmond. Best een aardig reisje dus weer! Maar aangezien we er pas dinsdag in kunnen, hoeven we vandaag niet te vertrekken. Dat wordt nog een extra dagje in Casa Onno&Andrea in Stiphout dus! 🏡

Zonnebloemen Paadje richting Croy

‘s Middags maken we een wandelingetje door onze eigen buurt: door de velden richting kasteel Croy. Ook mooi!

Kasteel Croy

1. Corine Hovius:
    30 augustus 2025
    Nou met recht een rustdag/wasdag /wandel dag/ pak in dag 🤣 Na de zomer vakantie in Nederland gaan veel mensen die niet aan kinderen gebonden zijn met vakantie Tja dan zit veel vol. Fijne avond samen 😘