Dag 2: Naar Ca’ del Lago in Torri del Benaco
29 mei 2025 - Torri del Benaco, Italië
Goed ontbijt in hotel Residenz Pforzheim, op tijd uitgecheckt en in de auto in de hoop niet al te laat in Italië aan te komen, maar helaas. Bij het tankstation naast het hotel staan wel al behoorlijk lang te wachten en als we getankt hebben en wegrijden, rijden we meteen een enorme file in. En daarna nog een. De volgende rijden we omheen, maar dat kost ook aardig wat extra tijd. Wat is het druk 😰. Via nog wat alternatieve routes door Duitse dorpjes en het binnenland rijden we via München (waar de navi ons ook echt de stad in leidt om weer een file te ontwijken) richting Innsbruck om via de Brennerpas Italië in te gaan. Nou ja, in ieder geval niet weer de Fernpass! 👍 (het stuk richting Seefeld -> Innsbruck lijkt er qua rijden en drukte wel op, maar is wel mooier!)
Verder verliep de reis goed, rond 19:00 waren we bij Ca’ del Lago. Ingecheckt, de auto met veel pijn en moeite weer in die veel te kleine vakjes gekregen en Torri in om te gaan eten! Het is er al gezellig en de beloning voor de verre reis is lekker avondeten aan het meer. Met een gratis (en beetje verplichte) Limoncello & Grappa bij het afrekenen 🥃.
Wat een leuk dorp is het toch en wat is het weer fijn hier te zijn 🤩.
Corine Hovius:29 mei 2025Fijn een beloning na de rit. Gestrekte benen nu en morgen relaxen. Toch ????
Onno En Andrea:29 mei 2025Jazeker.☀️🩳👙🍺🍹